Smena šefova MMF u Srbiji

Ministar za rad Aleksandar Vulin, sastao se s novim stalnim predstavnikom Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji, Sebastijanom Sosom.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2016.

16:10

Smena šefova MMF u Srbiji
(Foto: Thinkstock.com)

Ministar Vulin je poželeo dobrodošlicu Sebastijanu Sosi i naglasio da se nada da će uspešna saradnja Ministarstva i MMF-a biti nastavljena u cilju sprovođenja i ispunjavanja obaveza predviđenih aranžmanom sa ovom međunarodnom finansijskom institucijom.

Sebastijan Sosa će na poziciju stalnog predstavnika Međunarodnog monetarnog fonda u Beogradu stupiti 1. avgusta ove godine, nakon deset godina rada u ovoj instituciji, a dužnost će preuzeti od Kima Dehenga, koji je takođe prisustvovao sastanku.

Kim je zahvalio ministru Vulinu na veoma uspešnoj saradnji koju je imao sa ovim ministarstvom i posebno pohvalio viziju koju ima Vlada Srbije i ministar Vulin lično kada je budućnost Srbije i njenih građana u pitanju.

I ministar Vulin je zahvalio Kimu na dobroj saradnji, ličnom doprinosu i podršci, i istakao da se prilikom sprovođenja svih neophodnih mera štednje predviđenih aranžmanom sa MMF-om uvek vodilo računa o potrebama običnog čoveka u Srbiji.

Novi stalni predstavnik MMF-a u Srbiji je istakao da se nada da će se saradnja odvijati na isti način i u istom pravcu kao i do sada, i da će u budućnosti biti postignuti dobri rezulatati u skladu sa postavljenim ciljevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

21 h

Podeli: