Četvrtak, 28.07.2016.

15:20

Sindikat: Funkcioneri Partizana vrše pritisak na policiju

Samostalni sindikat policije Srbije saopštio je da pojedini funkcioneri Partizana medijsklim izjavama o navodnoj spregi pripadnika MUP-a u klubu vrše pritisak.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Freeimages.com

Sindikat ih je pozvao da omoguće zakonski rad pripadnicma SBPOK-a i da poštuju nadležne državne institucije.

"Neodmerene i neargumentovane medijske izjave pojedinih funkcionera FK Partizan o navodnom pristrasnom radu radnika MUP-a u slučaju korišćenja pecata preminulog generalnog sekretara Darka Grubora i eventualnih zloupotreba ne možemo nikako drugacije da shvatimo, već kao direktno mešanje u rad MUP-a", navodi se u saopstenju.

Kako se istice, radnici MUP-a su visoko kvalifikovani i profesionalni radnici koji poštuju sve zakonske regulative i nacela postupanja prilikom obavljanja svojih poslova i zadataka, tako da je svaki vid mešanja u njihov rad i pokušaj degradacije njihove profesionalnosti direktan vid pritiska i pokušaj omalovažavanja i ponižavanja njihove profesije.

SBPOK u Partizanu prikuplja podatke zbog sumnje da su pojedini čelnici crno-belih zloupotrebili položaj uoči Izborne Skupštine. Navodno, sumnja se da su falsifikovane službene dokumentacije i članske karte kako bi se u Skupštinu ubacili novi delegati.

Inspektori SBPOK su u svojstvu gradana ispitali i D.V, koji je u klubu iz Humske zadužen za izdavanje članskih karata, dok su ranije saslušane sekretarice Lj.M. i N. L., kao i radnik administracije D. B.

Sumnja se da je u ovim malverzacijama korišćen pečat sekretara kluba Darka Grubora, koji je preminuo početkom juna ove godine.

Večernje Novosti pišu da će poziv na informativni razgovor u policiju dobiti generalni direktor Miloš Vazura i bivši generalni sekretar Žarko Žečević.

Izborna Skupština FK Partizan zakazana je za 12. septembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: