PONIŽENA, PREVARENA, ODBAČENA: Mala nevesta nagovestila samoubistvo - ovo je razlog zbog kojeg je digla ruku na sebe

Kontroverze oko samoubistva zvezde indijske sapunice "Mala nevesta", Pratiše Banerdži, ne prestaju ni posle mesec od njene smrti. Mada su nagađanja o sumnjivim okolnostima pod kojim se ceo slučaj odigrao prisutna od početka, najnovija otkrića uzdrmala su javnost. Naime, tužilaštvu je kao dokaz dostavljen snimak poslednjeg razgovora Banerdžijeve i njenog partnera Rahula Radža Singa, u kojem se ona žali da joj je život u opasnosti. Singu, koji je pod optužbom za zlostavljanje i ubistvo, priveden pre tri nedelje, odobrena je kaucija 25. aprila, nakon što je utvrđeno da nema valjanih argumenata da je glumicu isprovocirao na samoubistvo. Međutim, sumnja ostaje.

“Nazivaju me nemoralnom. Mojim roditeljima i meni prete smrću! Šta mi je još ostalo od života”, čuje se uznemireni glas mlade glumice, a zatim i odgovor njenog dečka: “To su sve gluposti. Ne dosađuj mi!”

U nastavku razgovora ona apeluje na Singa da ostavi egoizam po strani i pita ga kako može da kaže da nije reč o nečem ozbiljnom.

“Varao si me, odvojio me od roditelja, sad ćeš morati dobro da razmisliš šta ćeš dalje”, kroz suze mu poručuje Pratiša, a on je zbunjen smiruje: “Šta se događa? Razgovaraćemo kad dođem kući. Na putu sam, stižem uskoro. Samo ništa ne radi dok ne dođem”

U tom trenutku on prekida razgovor, a Pratiša mu i dalje preti, ne shvatajući da s druge strane žice nema nikoga.

To je bio i njihov poslednji razgovor. Nekoliko sati kasnije Rahul pronalazi bivšu Anandi obešenu o ventilator u njihovoj sobi. Mada je policija utvrdila da je reč o samoubistvu, ne dajući konkretna objašnjenja o poreklu modrica na glumičinom licu, trenutno se istraga odvija u drugom smeru. Da li je, ipak, reč o ubistvu?

Istražitelji, možda, nisu uspeli da objasne kako su, i kad, nastale povrede na Pratišinom licu, ali na njenom telu su, zato, pronađene starije modrice, koje idu u prilog teoriji da je bila mučena, zbog čega je počinila samoubistvo. U međuvremenu, isplivale su i tvrdnje Rahulovih ranijih devojaka, o tome kako je Pratišina situacija, nešto što su sve one proživele sa njim, uz srećniji ishod.

“Njegova taktika je da te zavede, odvoji od najbliže rodbine i prijatelja. Potom počinje psihička tortura, a sve sa ciljem da stavi tebe i tvoj novac pod kontrolu. Meni i mom ocu, on i dalje duguje 10.000 američkih dolara za osnivanje marketing kompanije”. ističe jedna od devojaka.

Kuchh toh hai tujhse raabta.... Tu humsafar hai phir kya fikar hai.... @rahul.r.singh.378

A photo posted by Pratyusha Banerjee (@iamprats) on

Izvor: b92/nadlanu

Pogledajte još