Milo pada pre ulaska u NATO?

V. KADIĆ

26. 07. 2016. u 08:51

Pre nego što se Crna Gora pridruži NATO, Senat SAD bi trebalo da podršku članstvu uslovi odlaskom premijera Mila Đukanovića s vlasti i obuzdavanjem korupcije

Мило пада пре уласка у НАТО?

Milo Đukanović u analizi Teodora Karasika

PODGORICA - Pre nego što se Crna Gora pridruži NATO, Senat SAD bi trebalo da podršku članstvu uslovi odlaskom premijera Mila Đukanovića s vlasti i obuzdavanjem korupcije, napisao je Teodor Karasik, američki ekspert za nacionalnu bezbednost, u autorskom tekstu za vašingtonski The Hill. Karasik je, inače, specijalista za Evropu i Bliski istok.

- Prijem Crne Gore razdražuje Rusiju, a to je nešto što Donald Tramp neće dozvoliti. Štaviše, kao mala i prilično siromašna država njen ekonomski doprinos evropskoj bezbednosti je minimalan - napisao je Karasik. - Predsedništvo Hilari Klinton bi, verovatno, bilo popustljivo prema kriminalcu Đukanoviću, dok bi Trampova administracija mogla prosto da ukloni Crnu Goru sa rasporeda NATO - ocenio je ugledni ekspert.

On dalje navodi da je Đukanović jedan od najkorumpiranijih lidera u svetu. On i njegova porodica tretiraju Crnu Goru kao privatno zemljište, gde pohlepa i nasilje idu ruku podruku.

ŠVERC I AFERE

EKSPERT za nacionalnu bezbednost pominje i veze Đukanovića sa napadima na medije i sa švercom cigareta, kao i umešanost njegove porodice u aferu "Telekom" i sumnjive poslove Prve banke.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (22)

Rale

26.07.2016. 09:11

Sve samo eksperti (za Bliski istok, za Balkan, za ovo, za ono). Sto bi rekao Šojić: "Će da vidimo oće li ga maknu SAD"..... Poenta price - sve ekspert do eksperta a kada promase "siguricu" iz "insajderskih" informacija - onda nikom nista....

PRODAJETE M.DA ZA BUBREGE

26.07.2016. 09:21

Mila da smeni Senat SAD? Milo nista ne radi, bez americkog znanja i podrske. KRIMINALAC SE NE RADJA, KRIMINALAC SE ODGAJA!

stari doktor

26.07.2016. 09:31

Dobro jutro, Ameriko, baš ste nam ispričali ono što nismo znali!Klintonka to sigurno neće uraditi, ona i njen gelibter su još dok je bio guverner bili pod istragom zbog muljanja u stanogradnji, a o daljem da ne govorimo. Vrana vrani oči ne vadi!Daj Bože da pobedi Tramp i da raščisti lopove u SAD na čelu sa Klintonovima, a potom i među njihovim trabantima po svetu, toliko su zla sa nenadoknadivim štetama naneli da im ni doživotna robija ne bi bila dovoljna kazna.

etotako

26.07.2016. 11:59

@Milos - Ajde sto je on bruka,a Sarici,Micunovici i ostala ekipa krimosa,narkodilera,ubica,mafijasa sto hara po Srbiji nije Vam bruka. Jeste da Vas je 500 000,ali postenih Vas nema ni 5% na tom prostoru.

Deda Gedza

26.07.2016. 10:46

Ma ajde,molim vas!!! Kakva je to vest "Milo "pada "pre ulaska u NATO !!! Pa nisu valjda kauboji ludi,da svog "glavnog igraca" stave na klupu!!! Bas njih briga,sta milo svercuje, i kako upravlja MiloGorom!!!!( A u americi - nema ni korpupcije,niti sverca niti kriminala,sve je u "duhu zakona i propisa")!!!!

Тољага

26.07.2016. 11:30

Тешко је отићи са власти, како онда сачувати плодове власти. Кад једном "гурнеш прст" у пекмез и оближеш га, тешко је одолети и опростити се од те тегле. Оде власт оде и тегла, ај што оде тегла оде и слобода кретања.

Cupavi Berlin

26.07.2016. 11:44

Posto ima i Pasos Srbije. Docice kod nas da spase Srbiju.Ili da bude Direktor Kolubare.Gradonacelnik Beograda. Posto su Sarici u Srbiji i ostali.

Naiva i Neznanje

26.07.2016. 13:57

Ljudi u crnoj gori sve vise shvacaju da je Milo istoriska greska Crne Gore. Vreme koje sledi ce to jasno pokazati i dokazati.

Miki - Zg

26.07.2016. 17:16

Milo je do sada napravio sve što je Zapad tražio od njega . Odvojio je CG. od Srbije ,vlada u koaliciji s manjinama ( muslimani,Hrvati ,Šiptari ) ,priznaje prvi KIM ( Kosovo ) ,potpisuje zločinačke rezolucije protiv Srba ,hapsi i izručuje ih ,tko zatraži .Nameće sankcije majci Rusiji i uvodi CG. u NATO .Gotova njegova era ,slijedi zatvor od tih istih nalogodavaca i doživotna robija .Možda prođe kao onih 9 Srba u Haškom kazamatu .?