Leonardo posle debija za Partizan: Strpite se, biću spreman za tri nedelje!

Brazlilac kaže da se "uverio da protiv Partizana svi igraju na život i smrt"

  • 7
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Posle skoro devet meseci neigranja, brazilski fudbaler Leonardo debitovao je u dresu Partizana, u utakmici prvog kola Superlige, u kojoj crno-beli nisu uspeli da savladaju Bačku (0:0).

- Ne znam šta bih tačno rekao u ovom trenutku. Srećan sam što sam se posle osam meseci neigranja vratio fudbalu. Živim za fudbal i povratak mi mnogi znači. Lično nisam odigrao onako kako znam, jer mi je potrebno još malo vremena da se vratim u svoju formu. Mislim da ću za dve, tri nedelje biti kompletno spreman.

>>> Šta je Partizan dobio sa Leonardom?

U Humskoj ne mogu biti zadovoljni rezultatom protiv ekipe koja je tek zaigrala u Superligi.

– U fudbalu nekada nije važna ni tehnika ni precizan pas, koliko želja i izgaranje na terenu. Mislim da nam je to nedostajalo. Moraš da uvek pokažeš da grizeš, da se boriš, da skačeš za svaku loptu. Suviše smo mlako ušli u meč i tu nije kriv trener. On je od nas tražio da budemo agresivni i da grizemo, ali to jednostavno nismo mogli. Kada date milion posto na terenu, publika to vidi. Falila nam je agresivnost, ali vratićemo se mi.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Ja sam navikao tako da igram i znam da Partizan to može, sa tim momcima treniram. Nisam u formi sto posto, ali i kada igraš 15 minuta, moraš da pokidaš. Svima se dešavaju kiksevi i loši dani. Znam zašto sam došao u Partizan i znam da možemo biti šampioni. Verujte u ove momke.

Brazilac je prokomentarisao da mu se sviđa igra dvojice igrača.

- Našeg Meska (prim.aut. Marko Janković) i Evertona. Evi grize kao pas, on te kida na terenu i ispunjava sve zadatke – tako moramo svi da igramo.

Sledi nova utakmica crno-belih, protiv Napretka, a Brazlilac je zaključio rečima da se "uverio da protiv Partizana svi igraju na život i smrt".

- Verujem da ćemo se brzo konsolidovati i pokazati zašto je Partizan šampion. Mi možemo na titulu, zato sam i došao - rekao je Brazilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sa

    25. jul 2016 | 14:52

    E moj druskane verujem da zelis titulu i ja je mozda i vise volim. Ali budi siguran da s ovom upravom necemo je osvoiti jos dugo, pa na tu nesrecu dodaj jos da je ovo premijer liga. Ova uprava ti je druskane anti Partizanova, ona je oterala bukvalno i udaljila od Partizan sijaset asova velikana koji vole i treba da rade, da bi danas carevali u njemu neke vizure djukele itd koji nemaju ni P s Partizanom. Mislim da veliki udeo krivice imju sami grobari pre svega jug, neznam sta jos treba da dozivi klub pa da se oni dignu najure ovu bagru...

  • Milica

    25. jul 2016 | 15:01

    Slagali ga da je partizan sampion. Kad provali da su ga slagali,pobecice.

  • Macke

    25. jul 2016 | 16:32

    Pobeci ce, tvoj pravopis videti nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA