Ništa od duela Murinja i Gvardiole u Pekingu

Prijateljski meč između Mančester Junajteda i Sitija planiran za ponedeljak u Pekingu je otkazan zbog nevremena.

Izvor: AK

Ponedeljak, 25.07.2016.

09:49

Ništa od duela Murinja i Gvardiole u Pekingu
Foto: Getty images

Novi okršaj Žozea Murinja i Pepa Gvardiole, prvi na čelu mančesterskih klubova, ipak će morati da sačeka 10. septembar i duel u Premijer ligi na Old Trafordu.

Junajted je pre nekoliko dana ubedljivo poražen od Borusije Dortmund u Šangaju 4:1, a sledeći meč odigraće protiv Galatasaraja u Geteborgu 30. jula.

Početkom avgusta "Crveni đavoli" će se sastati sa Evertonom na počasnom meču Vejna Runija na Gudison parku, nakon čega ih očekuje i Komjuniti šild sa Lesterom 7. avgusta, uoči starta PL i gostovanja Bornmutu 14.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: