Pomahnitali Sirijac kasapio mačetom dok nije pregažen

D. VUJIČIĆ

24. 07. 2016. u 17:53

U Nemačkom gradiću Rojtlingenu nedaleko od Štutgarta danas oko 16.30 novi težak incident. Napadač 21-godišnji emigrant koji je i ranije bio poznat po nasilničkom ponašanju

Помахнитали Сиријац касапио мачетом док није прегажен

Foto Tanjug, AP

Nemačka policija uhapsila je muškarca koji je danas u nemačkom gradu Rojtlingenu mačetom ubio jednu ženu, a još dve osobe ranio, prenela je agencija.

Policija u Rojtlingenu saopštila da je napadač 21-godišnji tražilac azila iz Sirije.

Sirijac je, po navodima policije, imao kraću raspravu sa ženom i ubio je mačetom, a ranio je još jednu ženu i jednog muškarca, dok su motivi napada još nepoznati.

Kako javlja nemački "Bild", krvavi pir na ulici bi se nastavio da vozač jednog BMW nije dao gas i pregazio Sirijca.

- Nakon toga samo je ležao na podu i nije se više micao, rekao je svedok.

Napadač je, prema "Bildu", 21-godišnji azilant iz Sirije, koji je odranije poznat policiji. Ubijena žena navodno je radila u kebabdžinici.

Prema prvim informacijama, Sirijac je juče popodne izenada izvadio mačetu i počeo nasumice da juri ljude. Dok je policija došla žena je bila mrtva, a napadač oboren.

HEROJ

HEROJ jučerašnje drame zove se Alper K. On je vozio auto koji je zaustavio napadača Fatiha S. Alper je sin vlasnika Kebab-radnje pred kojom se dogodio zločin, a žrtva je čistačica lokala. Policija zasad kaže da nema dokaza da je u pitanju terorizam.

TRUDNICA?

Jedan od svedoka "Bilda" rekao je da je muškarac sumanuto trčao s mačetom u rukama po ulici pa čak i za policijskim automobilom. Takođe, ovaj čovek tvrdi da je žena koju je usmrtio bila trudna. Do zaključenja ovog broja policija se nije zvanično oglasila.




— Israel News Flash (@ILNewsFlash) July 24, 2016




— Perry (@BAMAPERRY) July 24, 2016

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Bole

24.07.2016. 18:27

Ode im EUrupa dođavola. :) Postade gore u Nemačkoj nego u Kabulu i Bagdadu! Muslimoljupci, eto vam ih sada pa uživajte sa njima. :)

Holger

24.07.2016. 18:32

Ovaj na slici izgleda opet kao neko od ovih imigranata,nemojmo biti spokojni i misliti da to sto se desava u Nemackoj ili nekoj drugoj zapadnoj zemlji nece biti i ovde,ubijaju neduzan narod i to je zlo koje se moze iskoreniti samo hermetickim zatvaranjem granica i deportacijom onih koji su vec usli

hero

24.07.2016. 18:40

A slika je, na zalost, kao sa nekog lova u africi. Tipa evo moj trofej?Uzas kako god da pogledas.

Nikbath

25.07.2016. 09:27

@hero - Pa jel treba da klekne poed njega i da lije suze? Vozac je trebao da predje preko njega jos par puta !

sever

25.07.2016. 00:56

Opaa! Da nije i ovaj imao nesrecno detinjstvo , bio maltretiran u skoli? Nemac? xxx....istanskog porekla? Odrastao u Nemackoj? Psihopata, manijak! Nije uopste, nikako nije ISLAMSKI TERORISTA?? Ne ne ne ne nijenijenije! Ma kako da ne !

Гоца СЗ

25.07.2016. 01:03

Нема доказа да је терориста? Онда је "умерени терориста"?

Алекса

25.07.2016. 19:22

где иде овај свет , човек човека убио мачетом!!!