U BiH ulaze u minska polja da uhvate pokemone

Nevladina organizacija "Posavina bez mina" upozorila je na svom zvaničnom Facebook profilu igrače da ne ulaze u minska polja u potrazi za pokemonima.

"Danas smo dobili informaciju da ima slučajeva gde korisnici aplikacije Pokemon Go u BiH zalaze u minski rizične površine kako bi našli pokemona. Mole se svi građani da to ne čine i da poštuju postavljene znakove minske opasnosti te da ne zalaze u područja koja su im nepoznata", navodi se u upozorenju.

Pokemon GO je planetarno popularna igrica koja je izazvala i različite kontroverze. Pojedini muzeji u SAD-u su zatražili da budu uklonjeni s mapa, a kriminalci su igricu koristili da bi namamili igrače u područja gde su ih pljačkali.

  • Don Libero

    19.07.2016 16:16
    Složna braća
    Imal' kafe? Jel Frankovaaaaa? Ne b' ja majke mi....... Daaaaaaaaaaaaaaaj ;)
  • Deran

    19.07.2016 15:19
    Prirodna selekcija
  • Ša-na-na-na, la-la

    19.07.2016 15:16
    Ono što nije uspelo Google vozilo da mapira, mapiraće plitkoumni igrači Pokemon-Go igre.
    S okrenutim kamerama napred, dok misle da love pokemone, oni u stvari najviše šalju sliku serverima, koji sačinjavaju mape za buduće vojne pohode alavih kapitalističkih zveri.
    Nije ni potrebno da imenujem agenciju koja je ovo osmislila.
    Zato je zabranjuju u Rusiji i Kini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet