Bujanovac: Dogovorena većina

Kandidat Pokreta za demokratsko delovanje Šaip Kamberi za predsednika SO Bujanovac kaže da je postignut dogovor o formiranju većine.

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2008.

22:10

Default images

"Zbog ukupne situacije, ja očekujem da će sednica SO Bujanovac, zakazana za sutra, trajati dva dana. Realno je da sutra odbornici izaberu predsednika Skupštine, dva zamenika i sekretara, a u petak predsednika opštine, njegovog zamenika i Opštinsko veće", rekao je Kamberi.

Prema njegovim rečima, sa koalicionim partnerima je dogovoreno da predsednik Skupštine opštine bude iz Pokreta za demokratski progres Jonuza Muslijua.

Jedno mesto zamenika predsednika lokalnog parlamenta biće sutra ponuđeno Demokratskoj stranci, a drugo Demokratskoj uniji Albanaca Mejdija Saćipija.

"Što se tiče Opštinskog veća, naš predlog je da najjača lista, PDD, dobije šest mesta, PDP tri i po jedno mesto DUA i DS", naveo je Kamberi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: