Petak, 15.07.2016.

14:40

Lalatović: Možemo da se nosimo s njima

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da su potencijali rivali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ekipe protiv kojih njegov tim može da igra.

Izvor: B92

Lalatović: Možemo da se nosimo s njima

Fudbaleri Vojvodine, ako prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, igraće protiv boljeg iz dvomeča Dinama iz Minska i Sent Patriks Atletika.

Vojvodina prvo mora da eliminiše Konas Ki Nomade u drugom kolu, a u prvom meču su slavili 1:0 na Karađorđu.

"Mi tek treba da prođemo Velšane, a da bismo to uradili, moramo dobro da odigramo u revanšu. Juče je odigrano samo prvo poluvreme i ne mogu preterano da komentarišem utakmice za koje tek treba da se izborimo. Dinamo i Sent Patriks su mogući protivnici Vojvodine i Konas Kija, a ne samo Vojvodine i to moramo da imamo na umu. To su dva jako kvalitetna tima, sa budžetima koji su 50 puta veći od našeg, ali ako eliminišemo Velšane i prođemo u treće kolo, verujem da ćemo imati šta da pokažemo. Fudbal priznaje jedino teren, a mi smo u dobroj formi i verujem da ćemo, ako prođemo dalje, moći da se nosimo i sa Dinamom i sa Sent Patriksom", rekao je Lalatović.

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraju se 28. jula, a revanši su na programu 4. avgusta.

Ako prođe, Vojvodina će u prvom duelu biti domaćin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: