Udovičić: Možemo da osvojimo dosta medalja na OI

Nacionalni sport - Ponedeljak 11.07.2016 - 09:06

Ministar sporta i omladine Srbije Vanja Udovičić rekao je danas da smo na odličnom putu da osvojimo dosta medalja na predstojećim Olimpijskim igrama (OI) u Rio de Žaneiru.

Vlada povećala iznos novčane nagrade za osvajanje medalje na OI; Foto: D. Ristić Vlada povećala iznos novčane nagrade za osvajanje medalje na OI; Foto: D. Ristić

On je gostujući na RTS-u rekao da tome u prilog ide govori broj od 20 medalja osvojenih za Srbiju od početka godine, na raznim međunarodnim takmičenjima.

"Najviše očekujemo od sportista u pojedinačnim sportovima. OI su posebne same po sebi i najbitnije je da naši sportisti imaju najbolje moguće uslove da odu na OI i ostvare što bolji rezultat", naveo je Udovičić.

On je dodao da je Vlada povećala iznos novčane nagrade za osvajanje medalje na OI, čime se sportistima stavlja do znanja da se njihovi napori i rezultati visoko cene.

"Mi smo uradili sve što je do nas kako bi sportisti spokojni otišli na OI", rekao je Udovičić.

Letnje OI održaće se u Rio de Žaneiru u Brazilu od 5. do 21. avgusta 2016.

RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: