Region

Subota, 06.02.2010.

12:46

Kriza smeta prodaji Ade Bojane

Jedan od ključnih razloga za neuspeh tendera za Veliku plažu i Adu Bojanu je ekonomska kriza, kaže predsednik Tenderske komisije Branimir Gvozdenović.

Izvor: SEEbiz

Default images

Neuspehu su doprinela i do kraja nerešena pitanja infrastrukture, restitucije i privatnog vlasništva, kao i nedostatak intenzivnije podrške lokalne zajednice, dodao je on.

Tenderska komisija je odlučila da razmotri mogućnost izgradnje turističkih kompleksa na ovim lokalitetima po manjim celinama.

Definisan je i precizan plan aktivnosti za naredni period, koji uključuje nastavak akcije na suzbijanju bespravne gradnje, prvenstveno u zahvatu Ade Bojane i Velike plaže, preciziranje mogućih načina rešavanja pitanja privatnog vlasništva i odnosa sa lokalnom zajednicom, jačanje kadrovske potencijale, prvenstveno iz oblasti turizma i ugostiteljstva, trgovine, obrazovanja, građevinarstva za potrebe budućih kapaciteta na Velikoj plaži i Adi Bojani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: