Masovno hapšenje zbog ubistva biznismena u Subotici

Pripadnici policije su uhapsili 11 osoba zbog ubistva u Subotici koji pripadaju kriminalnoj grupi koju predvodi A. K., saopštio je MUP.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2016.

18:58

Masovno hapšenje zbog ubistva biznismena u Subotici

Oni se dovode u vezu sa ubistvom M. M. u blizini njegove kuće u Subotici, navodi se u saopštenju.

Toj kriminalnoj grupi na teret se stavljaja nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i preprodaja narkotika.

Subotički Viši sud odredio je pritvor do 30 dana za A. K. (25), S. V. (21), M. A. (29), D. I. (28) i B. J. (28), dok je za preostalih šest osoba određena mera zabrane napuštanja boravišta.

Osumnjičeni A. K. je oktobra prošle godine bio ranjen kada je pucano na njegovo vozilo i tom prilikom ubijen je F. V. koji je bio sa njim u automobilu.

"Blic" je ranije danas javio da je biznismen Marko Milićević (42) ubijen je u petak uveče u subotičkom naselju Novi grad. Na Milićevića, inače sestrića vladike Irineja Bulovića, dok je vozio motor u blizini kuće pucala je jedna ili više osoba, a prema nezvaničnim informacijama pogođen je s pet metaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: