FOTO: Novosađankama otimali zlatni nakit i torbe, jesu li i vas pljačkali?

Novosadska policija uhapsila je dvojicu mlađih muškaraca zbog sumnje da su ženama u Novom Sadu otimali zlatni nakit i torbe.
Uhapšeni su Novosađanin čiji su inicijali P.B. (27) i Z.A. (25) iz opštine Bač.
 
Novosađanin P.B. je osumnjičen za najmanje sedamnaest teških krađa, koje je počinio na način da je u ulazima stambenih zgrada čekao žene i otimao im zlatni nakit. Postoji sumnja da je jednu ženu udario i oborio na tlo, jer nije uspeo da joj strgne zlatni lančić s vrata.
 
Za Z.A. postoji sumnja da je počinio četiri teške krađe. Osumnjičen je da je jednoj ženi u Novom Sadu oteo torbu dok je vozio ukradeni skuter. Dvojici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
 
Osumnjičenima su na teret stavljena krivična dela krađa, teških krađa i jedna razbojnička krađa.
 
Policija sumnja da su njih dvojica počinili još krivičnih dela, te poziva građane, koji su bili žrtve krađe, a misle da su možda ovi muškarci umešani, da se jave na broj telefona 066/889-32-39.
  • @ Djura

    03.07.2016 23:50
    Da robijam zbog budala, a njih ce ionako sudija da pusti?!
  • ana

    02.07.2016 18:48
    Molim stavite imena opljaćkanima stavljate imena.
  • Djura

    02.07.2016 17:26
    Da prolaznici generalno ne spustaju pogled kada nalete na ovakav incident, ovakve p***e ne bi postojale. Dicimo se nekom junackom tradicijom, a postali smo kukavicki narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti