Beograđanin uhapšen jer je PLANIRAO UBISTVO!

On se tereti da je krivična dela izvršio na teritoriji opštine Zvezdara, gde je imao nameru da, zajedno sa još jednom osobom, liši života muškarca iz Beograda, zbog ranijih neraščišćenih odnosa

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, nakon intenzivnog operativnog rada, uhapsili su sugrađanina Z.N. (48), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela podstrekivanje na teško ubistvo, neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

STRAVIČNO UBISTVO KOD TRSTENIKA: Pijan izbo kolegu nožem DEVET PUTA!

On se tereti da je krivična dela izvršio na teritoriji opštine Zvezdara, gde je imao nameru da, zajedno sa još jednom osobom, liši života muškarca iz Beograda, zbog ranijih neraščišćenih odnosa. U tu svrhu je nabavio oružje i neovlašćeno koristio tuđe vozilo, sa kojima je trebalo da izvrši krivično delo - teško ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    28. jun 2016 | 16:10

    Auuuuu policijo svaka cast dpasli ste neciji zivot

  • ja sam ti

    28. jun 2016 | 16:43

    cestitam spretnosti pametnih ljudi tako se radi ne kad zakasniii

  • Tanja

    29. jun 2016 | 08:12

    Evo ovaj uhapsen jer je planirao ubistvo A onaj ko je izvrsio ubistvo Davao lazne izjave Skretao istragu na krivi put Nije uhapsen Nije odumnjicen I dalje tipka po fejsu Trazi novu idealnu snajku za svoju mamicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA