FOTO: Izrešetan audi u centru, dvojica ranjena

Do još jedne pucnjave došlo je sinoć u 21 sat, u Ulici Pavla Simića.
U pucnjavi su ranjena dva državljanina Crne Gore V.V. (40) i S.K (50). Izrešetan je audi cetinjskih registarskih oznaka, u kojem su se oni nalazili. 
 
Prema rečima očevidaca, čulo se više pucnjeva, kada je muškarac na motoru pucao u automobil. Oni su upucani u Ulici Pavla Simića, nakon čega su odvezli kola do Sremske i tu ih ostavili.
 
Obojica su primljena u Urgentnom centru, ali kako 021 saznaje u Hitnoj pomoći, njihove ekipe nisu intervenisale.
 
U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs naveli da je V.V. zadobio lake povrede i da je nakon ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru zadržan u jedinici poluintenzivne nege, dok je S.K. zadobio teške povrede, ali nije životno ugrožen i smešten je na intenzivnoj nezi uz stalni lekarski nadzor.
 
Novosti su navele da je povređeni Kotoranin S.K. navodno vođa jedne od kriminalnih grupa u Crnoj Gori, dok je drugi ranjeni njegov telohranitelj. Dok traje potraga za napadačima, policija proverava i da li ovaj oružani napad, eventualno ima veze sa obračunima na crnogorskom primorju, odnosno Tivtu i Kotoru.
 
Za vreme uviđaja satima su bile blokirane ulice Vase Stajića, Pavla Simića, Sremska i Železnička, javio je reporter 021 sa lica mesta.
 
 
 
Podsećamo da je juče došlo i do pucnjave na Štrandu kada je povređen dvadesetšestogodišnji D.J. o čemu možete čitati OVDE
 
  • Nemanja

    30.06.2016 23:27
    Ajd što brđani pucaju, nego što G opet nije popio lekove, a vi ga za*ebavate...
  • @G

    28.06.2016 12:50
    Vredni i neumoljivi G u odbrani otadzbine.
  • G

    28.06.2016 12:04
    @@@sistem - isto kao što je pitanje vremena kada će se pojaviti neobrazovani fašista koji je uveren da je popio svu pamet sveta, da neizostavno etiketira uobičajenom floskulom "patrijota" svakoga ko se drzne da ne misli na isti način obzirom na sopstvenu težnju za fašističkim uređenjem u kojem vlada jednoumlje, i govori o nečemu o čemu nema ni najmanjeg pojma.
    Na stranu priča o efikasnosti američke policije, činjenica i dalje stoji da SAD ima 4 puta veću stopu ubistava i veću stopu nasilnih razbojništava od Srbije, a "poštovani" neobrazovani "gospodine", ni u jednoj jedinoj američkoj državi se ne koriste Kadilak vozila u svojstvu policijskih jer je pre svega u pitanju potpuno neadekvatan segment vozila za policijsku upotrebu. Eventulno gde policija može da koristi pojedinačne primerke te marke vozila je kada takvo vozilo konfiskuju kriminalcima. Prekinite sa lupetanjem i etiketiranjem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika