Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.06.2016.

18:24

Dešan: Irska dobra, cilj je ostvaren

Selektor Francuske Didije Dešan rekao je da je njegova ekipa ostvarila cilj plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

Dešan: Irska dobra, cilj je ostvaren
Getty Images

Francuska se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva, čiji je domaćin, pošto je posle preokreta pobedila Irsku sa 2:1.

"Bilo nam je teško, ali ostvarili smo cilj. Penal na početku utakmice nam je otežao, bili smo napeti, ali i Irci su zaista dobro igrali u prvom poluvremenu. Želeo sam da unesem brzinu u tim uvođenjem Kingslija Komana. Srećan sam zbog navijača, koji su nas podržavali, napravili su sjajnu atmosferu", rekao je Dešan posle utakmice.

Irska je povela u drugom minutu golom Robija Brejdija iz penala, a pobedu domaćima doneo je Antoan Grizman golovima u 58. i 61. minutu.

"Svima na turniru je teško, u subotu su odigrane tri utakmice, bilo je mnogih koji su Hrvatsku videli u finalu. Ne bi trebalo kalkulisati, igračima je potrebna disciplina, ali ponekad je bolje da unesete malo ludila,", dodao je selektor Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu