Sreda, 22.06.2016.

15:29

Mura se seli na Enfild?

Brazilski vezni igrač Lukas Mura mogao bi da pojača engleski Liverpul.

Izvor: AK

Mura se seli na Enfild?
Foto: Getty images

Kako prenose francuski mediji, Mura je postao "tehnološki višak" u Pari Sen Žermenu, iako se još ne zna ko će voditi tim sledeće sezone.

Aktuelni trener Loran Blan je davao Brazilcu manje šanse nego njegov prethodnik Karlo Ančeloti, a spekuliše se da njegov miljenik nije ni Unaj Emeri, za koga se spekuliše da će preuzeti "Svece".

Ipak, Mura ne mora da brine za svoju budućnost, engleski mediji prenose da je za njegovo dovođenje više nego zainteresovan menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Mura je prošle sezone odigrao tek 26 utakmica za PSŽ i postigao devet golova u Ligi 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: