Heroj glavnog grada proglašen lopovom!

V. R.

11. 06. 2016. u 18:38

Neprijatnost u marketu na Novom Beogradu: Luku Stevovića (20), koji je 2014. spasao ženu iz požara, prodavačica optužial za pokušaj krađe

Херој главног града проглашен лоповом!

Luka Stevović (20) i Nikola Popović (19) Foto N. Fifić

NIKOLA Popović (19) i Luka Stevović (20), koji je 2014. godine proglašen "herojem Beograda" zbog spasavanja žene iz vatrom zahvaćenog stana, u petak su imali neprijatnosti prilikom kupovine u jednom novobeogradskom marketu.

Oni su u lokal, u Džona Kenedija 10, ušli sa namerom da kupe nekoliko sitnica. Šetnja između rafova, prerasla je u verbalni, a potom i fizički obračun sa osobljem ove radnje. Prema njihovim rečima, bez ikakvog povoda, jedna od radnica, proglasila ih je lopovima, uz objašnjenje da su joj odavno poznati.

- Ušao sam da kupim osnovne namirnice - priča Luka, student kriminalistike na Policijskoj akademiji. - Drugari su u nekom trenutku ušli za mnom i odjednom se čula vriska.

Mladići su uzeli puding i penu za brijanje koju su hteli da ubace u Lukinu korpu. Prodavačica je počela da viče, a obezbeđenje ih je odvuklo u sobu za saslušanje. Luka je odmah pozvao policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Jana

11.06.2016. 22:49

Uzasan osecaj u skoro svakoj radnji kad vam se nakace na grbacu i prate svaki korak. Razumem da hoce da se zastite, ali ja sam dosla samo po mleko pobogu!!!!

V

12.06.2016. 01:53

@Jana - Bila je jedna radnja na Vidikovcu 0-24 i toliko mi je bilo neprijatno svaki put kada uđem tamo da nešto kupim jer prodavci uhode mušterije po radnji i ekstremno su neljubazni.Svako veče sam tamo kupovao kada sam se vraćao sa posla jer ništa o okolini nije radilo tako kasno i na kraju više nisam išao tamo.

Aleks

12.06.2016. 17:08

@Jana - Isti problem sam imala u Maksiju na Banovom brdu kad bih išla kod drugarice. Često sam ulazila baš tu, i svaki put me radnik obezbeđenja uhodio po celom marketu (prodavnica ima dodatni sprat uglavnom za higijenu). Prvo sam pomislila, ok, nosim i ja malo veću torbu, mora da se ko zna šta dešavalo. Ali kad me smorio posle 10og puta, okrenula sam se i pitala ga imamo li kakvih problema? Svaki sledeći put posle toga, govorio je "Dobro veče" sa najvećim osmehom na licu.

Brutus

12.06.2016. 09:34

@jana: popricaj nekada sa radnicima u prodavnicama, nećeš verovati koja smo lopovska nacija.

Nemanja

12.06.2016. 10:41

Na Zapadu,tom trulom Zapadu kada bi vam se tako nesto desilo,migli bi ste da racunate na veoma dobru nadoknadu stete!

M

12.06.2016. 12:22

@Nemanja - Na tom trulom zapadu mene je pretukla i pokrala grupa Moldavaca, u bolnici u koju me je uputila policija uzeli su 200 evra za sve preglede i mrcvarili su me sedam sati po cekaonicama, pregledima i analizama onako kontuzovanog, onda sam tri-cetiri dana obijao vrata policije da bi uopste pokrenuli postupak, u postupku za nadoknadu stete uvijek je falio jedan papir, uglavnom nebulozan tako da sam na kraju odustao... Tvrdim da nema razlike na zapadu, pogotovo ako ste stranac onda je i gore...

Ima Razlike

14.06.2016. 09:32

@Nemanja - Vi ste očigledno bili na divljem zapadu, moja iskustva su drugačija.

Ivan

12.06.2016. 13:59

Ma ljudi moji znamo mi da trgovci manjak nadoknaduju iz svoga depa,ali i oni varaju za medalju npr.roba na akciji dodes na kasu kuca vecu cenu,dojadi coveku da se preganja vise sa njima,ovaj dobar mladic nije uzeo nista,to je prodavnica maksija ZABA trgovci svi kukaju male plate ali drpaju kao ludi.

Spavajte mirno

13.06.2016. 01:01

I ja sam imao susret sa dvojicom budućih policajaca oko parkinga... bolje da ne pričam. Čekam da se čovek isparkira, a oni mi uleteše ispred nosa. Ponašali sa kao siledžije. Srećom pozovem policiju i oni se stvore za sekund. Momci tetovirani , budući policajci... Nisam terao dalje ,ali priča ove dvojice mi ne drži vodu...

Pox Vox

13.06.2016. 13:55

Ako je tačno, treba da tuže Maxi. Ako nije tačno, onda su se obrukali. U prodavnicama ima više kamera, pa će sev valjda videti kako i šta.

Marko

28.09.2016. 18:42

AHAHHAHAH poznajem ih ja odvanooo,pogledajte im torbice prazne skroz ispraznjene i obojica imaju torbice,a nose da bi pakovali u torbice sve sta im treba to jest(Pasta za zube,sardine,tunjevine,stikovi,dezodoransi) i onda idu prodaju jel imaju ljude za to koji kupuju u pola cene.jer bolje to nego da idu da nabavljaju.