Pucnjava u Novom Pazaru, jedna osoba povrijeđena (Video)

21
25

Novi Pazar – Jedna osoba povrijeđena je danas u pucnjavi koja se dogodila oko 14 sati u blizini benzinske pumpe u Novom Pazaru, rekao je Tanjugu šef odsjeka za analitiku i informacije novopazarske policije Izet Jusufović.

Jusufović je rekao da je za sada nepoznata osoba izašla iz automobila i ispalila nekoliko hitaca u pravcu povrijeđenog.

Policija je na licu mjesta i obavlja uviđaj.

(Tanjug)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

21 KOMENTARI

  1. Ovi kriminalci su u rangu poletaraca u poredjenju sa srbofašistima koji su prije par dana u BiH pobjedu Djoke Djokovića iz Monaka slavili pucanjem iz kalašnjikova u centru Bileće pjevajući pjesmu:
    -Pune puške, prazne glave,
    Tako pravi Srbi slave!
    Djoka je inače od Srbije na poklon dobio, a šta bi drugo nego neki mač (u vidu najveće moguće kame).
    Srbija će na ime poreza od Djoke dobiti djoku!

  2. Sta vam smeta Rasim sram vas bilo svija.A ovaj vas nije maslo za bajram.Budite malo dobri makar u ove ramazanske dane.Da nebi posteli za Rasima,ako uopste i postite.

  3. Olja il si glupa il se sprdas. A Rasko nema svoje pse u grad pa samo jedan sms i eto belaja. A to što se on druži sa tim svetom je samo šminka. Kao ti staviš šminku al džaba ružna si kako okreneš.

  4. evo je preslo svaku meru pakujem stvari i dolazim da samaram te kriminalce javite im da dolazim ako im je stalo do zivota neka se sami dobrovoljno prijave policiji i beze u zatvor inace cu sve do jednog kriminalca pokopati na dnu reke ….hahha salu na stranu dobro je da nema mrtvih nadam se da mafijaska policija banda policiska e da resi ovo nadamo se da ce se kriminalci pronaci i osuditi a ne stvar zataskati i stiti nekog kao sto uvek biva

      • Zaista nema potrebe da se urazumaš nekom nezrelom klincu koji je 98-mo godište. Čuj, Raškovi jarani. Pa Rasim se druži sa državnicima, ambasadorima, sa evropskom i svetskom elitom. A ovaj malac čuo od nekog kompleksaša pogana jezika tipa Amer, pa lupio i ostao živ.

  5. Šta se radi ovo je postalo katastrofa! Krajnje je vrijeme da policija i tužilaštvo stanu na put tom šljamu i ološu što nam grad zaprljan ostavljaju!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.