• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako Mićunović odluči da ode na večeru..."

Izvor Tanjug

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da izbor Maje Gojković za predsednicu Skupštine Srbije na sutrašnjoj sednici parlamenta zavisi od toga da li će opozicija nastaviti da opstruiše rad.


Na pitanje da li će ona biti izabrana sutra, Vulin je novinarima u Beogradu rekao da se to više ne može znati.

"Što se tiče većine u parlamentu - da, što se tiče broja glasova u parlamentu - apsolutno, i što se tiče podrške nacije bez ikakve dileme, ali da li će Dragoljub Mićunović odlučiti da ode na večeru, ili da donese drugu odluku kojom će prekinuti skupštinu, kao što vidite mi na to ne možemo da utičemo", rekao je Vulin.

 On smatra da je početak rada prvog dana parlamenta bio očekivan jer jedino što je opozicija koja se suočila sa manjkom glasova i poverenjem građana mogla da uradi je da vrši konstantnu opstrukciju.

Kako je rekao, opozicija pokušava da odloži neizbežno, a jedino što može da nastavi da radi je da opstrukciju postavi kao sistem rada u parlamentu.

"Meni će biti žao ako bude tako. Moram priznati da ovo što se desilo na početku da se nikada nije desilo u istoriji srpskog parlamentrazma", rekao je Vulin podsetivši da predsednik skupštine nije izabran jer je zasedanje prekinuto.

Vulin je naveo da to košta građane, kao i da ima političke posledice, međutim kaže, da svako ima pravo da zastupa svoje politicke interese kako misli da treba da bi dobio više glasova na sledećim izborima.

"Sa idejom opstrukcije, ja se ne bih radovao nekim sledećim izborima", zaključio je Vulin.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

neko

Malo je Vulin zaboravio svoje nadleznosti, on je jos uvek ministar u tehnickom mandatu, i podredjen je narodnoj skupstini,samim tim nema on pravo da komentarise. Uzgred, Micunovic je upravu sto je prekinuo, prvo jer su vladajuci poslanici trazili do sest da traje sednica, on je odlucio da je produzi, a do osam je rad parlamenta bio opstruiran od strane Pajtica, Seselja i Martinovica. Poslanici drugih stranaka i Micnovic su pozivali da se vrate dnevnom redu, ali uzalud.

special image