Zanimljivo

Kim je fotkom svoje gole guze najavila tajni projekat, a društvene mreže GORE!

Objavljeno: 02.06.2016 | 18:27Izvor: 24sata.rs

Sada kada se konačno vratila na kilažu koju je imala pre porođaja, Kim Kardašijan spremna je da se posveti svom životnom cilju - da sruši internet golotinjom.

Posle svih golih fotografija koje je objavljivala, mislili smo da smo videli sve, ali ona ne odustaje. Rijaliti zvezda najavila je na Instagramu svoj novi tajni projekat. Nije najjasnije šta je to gospođa Vest ovog puta smislila, ali jasno je da u njenom planu nema garderobe.

Uz fotografiju označila je poznati dvojac fotografa Merta i Markusa, a ostaje samo da se strpimo da vidimo čime će nas ovog puta počastiti.

Rijaliti zvezda se trudi da u svakom trenutku izgleda najbolje moguće, ali nedavno je rešila da pokaže i onu drugu stranu - lice bez tone šminke.

Kim Kardašijan je verovatno jedina osoba na svetu koja jednim selfijem može dva puta da se izblamira.To je jedan od njenih mnogobrojnih talenata.

Međutim to nije kraj njenim egzibicijama, nedavno je sa suprugom Kanjeom Vestom izašla na ručak, a više je delovalo kao da su pobegli iz kuće, koju je zahvatio požar u sred noći. 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u