Konobar odbio da usluži Florens Artman

Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florens Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom.

"Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi je rekao da treba da budem u zatvoru i zašto su me pustili iz zatvora", rekla je ona, prenela je regionalna N1TV.

Ona je kritikovala prijedorsku policiju koja je, kako je rekla, umesto da se zainteresuje kakve je vrste bio incident i kako mogu da joj pomognu, pitali da li je svoj boravak u Prijedoru prijavila kao strankinja.

  • Janac

    31.05.2016 19:51
    Tako je, treba i kaznu da joj napisu... Ja kad sam isao u Francusku, mene je granicna policija kao kriminalca drzala 2 sata samo zato sto imam SRB pasos, a svi ostali su prosli kontrolu bez problema. Francuzima nije bilo dovoljno pozivno pismo i rezervacija hotela nego su me ispitivali u stilu:"Zasto bas mene zovu", " Zasto se bas sada odrzava sastanak" itd...

    Neka ona malo oseti kako je to... Ja barem ono moje nisam bio zasluzio....
  • Miladin

    31.05.2016 19:46
    Informisite se malo bolje, vest Vam je netacna. Pokusala konobaru da stavi traku, kad je on zamolio da ga ne ometa na radnom mestu nastao "problem"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.