"Trojka iz bloka" u subotu ispred Spensa

17:05:00 25.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Sportsko-humanitarni turnir "Trojka iz bloka" biće održan u subotu, 28. maja od 15 sati na platou kod Spensa.

"Trojka iz bloka" u subotu ispred Spensa

"Trojka iz bloka" je takmičenje u brzom šutiranju trojki koje se sprovodi širom Srbije, Republike Srpske, Evrope i Amerike. Projekat je nastao 2012. godine i od samog početka ima punu podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, a od ove godine i punu podršku Košarkaškog saveza Republike Srpske.

Ideja je da se u svakom gradu u kojem se organizuje turnir na područiju Srbije i Republike Srpske pomogne višedetna porodica (sa četvoro, petoro i više dece) iz tog mesta.

"Prošle godine smo uspeli da sakupimo preko 200.000 dinara i izgradimo kupatilo porodici Rodić iz Starih Ledinaca", kažu organizatori.

Oni dodaju i da će dan nakon košarke, za one koji više vole stoni tenis, u sklopu "Trojke iz bloka" Novi Sad, biti održan i turnir u stonom tenisu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?