PRVENSTVO U DŽUDOU: Miroljubu Iveziću zlato i titula najboljeg takmičara!

Vrnjačka Banja

PRVENSTVO U DŽUDOU: Miroljubu Iveziću zlato i titula najboljeg takmičara!

Ostali sportovi -

Ivezić je na proglašenju pozvao sve ljude velikog srca i dobre volje da pomognu klupskom drugu Igoru Nurkiću u borbi protiv opake bolesti za koju je potrebno prikupiti 160.000 evra

Miroljub Ivezić, član Džudo kluba Kinezis iz Niša, osvojio je zlatnu medalju i titulu najboljeg takmičara na ovogodišnjem Prvenstvu Srbije u džudou, održanom u Vrnjačkoj Banji. Ivezić ponovo je zablistao i potvrdio dominaciju, ovaj put u kategoriji do 90 kilograma na Prvenstvu Srbije osvojivši zlatnu medalju i laskavu titulu najboljeg seniora Srbije za 2016.

"Godinama sam osvajao zlatna odličja ali ovo je prvi put da sam osvojio i zvanje najuspešnijeg. Zaista sam srećan i zadovoljan naročito jer sam laskavo priznanje dobio posle perioda povreda i nekih pehova. Posle svega vratio sam se još bolji i opravdao očekivanja. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim ljudima koji su najvise zaslužni za moj uspeh, UJK Kinezisu, porodici i mojoj verenici Marini za svu dosadašnju podršku, ljubav i veru u mene" - rekao je Miroljub Ivezić, trofejni član Kinezisa iz Niša.

Ujedno iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve ljude velikog srca i dobre volje, da pomognu našem klupskom drugu, mladom šampionu Igoru Nurkiću u borbi protiv opake bolesti za koju je potrebno prikupiti 160.000 evra za lečenje u Nemačkoj. Donaciju možete uplatiti na nameski račun Džudo Saveza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track