≫ 

PANIČIO, VRIŠTAO I VIKAO: Umalo da sruši avion Lufthanze zbog cigarete!

- Očigledno je i pre leta bilo problema s njim, ali su ipak odlučili da polete. Pretpostavljam da je u vazduhu sve više bio uzrujen i da je pokušao da upali cigaretu - kazao je jedan od putnika

  • 2

Avion nemačke kompanije Lufthaza, koji je leteo iz Minhena za Vankuver, bio je primoran da sleti u Hamburg jer je jedan od putnika počeo da paniči, pokušavši da otvori zadnja vrata letelice na visini od skoro 12.000 metara da bi zapalio cigaretu, objavio je danas Si Bi Si njuz.

Zvaničnici Lufthanze su potvrdili da je posle incidenta putnik izveden iz aviona koji je morao da skrene s putanje i sleti u Hamburgu, kao i da je istraga u toku.

Prema rečima putnika Dena Ioša, u zadnjem delu aviona je jedan muškarac vrištao i vikao i pokušavao da otvori vrata.

- Očigledno je i pre leta bilo problema s njim, ali su ipak odlučili da polete. Pretpostavljam da je u vazduhu sve više bio uzrujen i da je pokušao da upali cigaretu. Vikao je i vrištao - kazao je Ioš.

Ioš je pohvalio pilota, navodeći da je sve držao pod kontrolom i bio miran.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMO

    23. maj 2016 | 08:21

    Mogu li se vrata otvoriti? Zasto je zabranjeno pusenje?

  • BASA

    19. oktobar 2016 | 11:32

    Bolje je odrediti deo kabine aviona za pusace ! Tako je nekada bilo ! Nema , pusenja u toaletima , prolazima ! Tako je sve bezbednije ! Kako mozete da kazete nekome , da nema pusenja na letu dugom , 12-st sati ! Svi su pusaci isti , zapalice , bilo gde ! Tako da ovaj dogadjaj nista , necudi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA