VIDEO: „Skajp“ razgovor Đokovića i Federera hit na internetu

Novosti online

22. 05. 2016. u 15:00

Razgovor u kojem se Novak hvali zbog uspeha iznervirao Rodžera koji je demonstrativno ustao iz fotelje i otišao

ВИДЕО: „Скајп“ разговор Ђоковића и Федерера хит на интернету

Foto: Screenshot

Danas Novak Đoković proslavlja 29. rođendan i želi da napravi uspeh na Rolan Garosu. Za to vreme Rodžer Federer odmara u Švajcarskoj usled problema sa povredom zbog koje se povukao sa drugog gren slema sezone.

Jedan od ljubitelja tenisa je odlučio da se našali i napravio je montažu „Skajp“ razgovora između Srbina i Švajcarca. Koristio je Novakove razgovore sa fanovima putem društvenih mreža i Rodžerov razgovor sa Lindzi Von od prošle godine. Ubrzo je taj razgovor postao hit na internetu.

- Za ovo sam se borio – rekao je Novak pokazujući pehar sa Mastersa u Londonu.

Zatim je nastavio.

- Ovo bi mogla da postane tradicija, da se družimo svake godine.

Ta rečenica je „naljutila“ Federera koji je demonstrativno ustao sa fotelje, otišao i ostavio Novaka da razgovara sam sa sobom.

- Uživao sam, ali bih voleo da čujem nekoga sa druge strane – rekao je Đoković na kraju razgovora.

Ko god da je ovo napravio uspeo je da ispadne duhovit, a ostaje samo da se vidi kakve će reakcije biti dvojice igrača kada vide snimak.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

dobra fora ali

22.05.2016. 16:58

Hit na internetu su obicno klipovi od barem nekoliko miliona pregleda, a ne 14 i po hiljada.

Драган Станковић

06.06.2016. 17:25

Није ово реклама за Скајп него се ради о промоцији Федерера као личности која је супериорна у односу на Новака. Бљутаво. Пре почетка преноса Ђоковић-Мареј, на Евро спорту иде 3 минута "занимљивости" - "5 најбољих дроб шотова Федерера". Данас гледам снимак финала. Након снимка ид 3 минута "занимљивости" - 5 најнеобичнијих тениских егзибиција" - погађате - у главној улози Федерер. Изгледа да су Федерерови спонзори (Најки идр) видели да враг односи шалу (паре) па су решили да му подигну рејтинг.