17. maj  2016. 14.51  →  18.05 | Izvor: Tanjug, Beta

Muslin naknadno uvrstio Stojkovića i Sedlara

BEOGRAD -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin naknadno je pozvao desnog beka Čukaričkog Filipa Stojkovića i štopera Metalca Aleksandra Sedlara za majsko-junske prijateljske utakmice.

"Na spisku se nalazi nekoliko igrača koji su dugo bili povređeni i za mečeve koji se nalaze pred nama nećemo moći da računamo na njihove usluge, a opet želim da budu sa reprezentacijom. Zbog toga sam pozvao Stojkovića i Sedlara, igrače koji su svojim partijama u šampionatu skrenuli pažnju", rekao je Muslin za sajt FSS.

Srbija će 25. maja dočekati Kipar u Užicu, šest dana kasnije u Novom Sadu gostuje Izrael, dok je 5. juna u Monte Karlu na programu meč protiv Rusije.

Od petka prodaja ulaznica za Kipar

Ulaznice za predstojeću prijateljsku utakmicu fudbalskih reprezentacija Srbije i Kipra u Užicu počeće da se prodaju od petka 20. maja, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu FSS, ulaznice za utakmicu koja će se 25. maja od 17 časova igrati u Užicu, mogu da se kupe svakog dana na blagajnama Gradskog stadiona od petka od 10 do 18 časova, kao i na prodajnom mestu Tiketlajna u Domu sindikata u Beogradu.

Karte za južnu i severnu tribinu koštaju po 200 dinara, za ulaznicu za istok treba izdvojiti 300, a za zapadnu tribinu 400 dinara.

Utakmica sa reprezentacijom Kipra biće prva od tri za selekciju Srbije pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine i duela sa Irskom u Beogradu.

Srpski tim će 31. maja u Novom Sadu igrati prijateljski meč protiv Izraela, a 5. juna u Monte Karlu protiv Rusije.

Tagovi
Srodne vesti