• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapisoda i Pajčin imali saobraćajku

Pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda u četvrtak ujutru imali su saobraćajnu nesreću u Lipovačkoj šumi kod Beograda. Pevačica je zadobila lakše povrede, maneken - nepovređen.

"Do nesreće je došlo kada je Kapisoda, zbog klizavog kolovoza, izgubio kontrolu nad svojim vozilom, sleteo sa puta i udario u trafo-stanicu. Ksenija je zadobila lakše povrede glave, dok je maneken prošao bez povreda", pišu "Novosti".

Odmah posle nesreće, njih dvoje su prebačeni u Urgentni centar u Beogradu.

Ksenija je bila podvrgnuta detaljnom skeniranju tela, da bi se utvrdilo da slučajno nema unutrašnje krvarenje. Provela je dva sata na detaljnim pregledima na neurohirurgiji, a Kapisoda je posle pregleda pušten kući.

"Ksenija je kod kuće, dobro se oseća i nema težih povreda. Bila je na pregledu i ima lakše povrede glave, ali njeno zdravstveno stanje je u redu. Očekujem da će se za nekoliko dana vratiti svakodnevnim aktivnostima. Ksenija mi rekla da je i Filip dobro", rekao je pevačicin stilista Bane Dević.

Popularni par je u četvrtak ujutru krenuo u Ksenijinu vikendicu u Barajevu, koja se nalazi nedaleko od Pinkove farme.

"Mladi par je imao neverovatnu sreću da se sve završilo bez težih povreda. Prema navodima Policije, na tom delu puta mogli su lako da se prevrnu. Srećom, Kapisoda je vozio u granicama saobraćajnih ograničenja", prenose "Novosti".

(MONDO)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

zlitic

i sve to u granicama saobracajnih ograničenja

Zoran

Boze kakva dziberska jakna!!!

marko

ma 100% mu je ona ..... u kolima jer nisu mogli da docekaju da stignu do te vikendice da budu sami... Pa je zato ovaj izgubio kontrolu nad vozilom

SERIJE