"Humanijada" sutra na Kalemegdanu (FOTO)

Ovaj turnir promovisao je veliki broj poznatih sportista, glumaca i drugih javnih ličnosti, među kojima su Dragan Bjelogrlić, Uroš Ðurić, Marko Pantelić, Andrija Milošević i mnogi drugi

  • 0

Grad Beograd podržao je humanitarni turnir "Humanijada 2016", koji će sutra biti održan na košarkaškim terenima Kalemegdana.

IZBEGAVAJTE OVE DELOVE GRADA I AUTOBUSKE LINIJE: Zastoj u saobraćaju zbog radova

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Ovaj turnir promovisao je veliki broj poznatih sportista, glumaca i drugih javnih ličnosti, među kojima su Dragan Bjelogrlić, Uroš Ðurić, Marko Pantelić, Andrija Milošević i mnogi drugi.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Nadam se da će biti puno publike i da će podržati manifestaciju koja ima za cilj da se prikupe sredstva za one kojima su potrebna. Očekuje nas sigurno zanimljiv dan koji će biti u znaku humanosti, druženja i zabave, a izgleda i da neće biti kiše - kazao je Milutin Folić, glavni gradski urbanista.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Humanitarni turnir organizuje udruženje "Humanijada", a sav prilog udruženje uplaćuje na račun fondacije "Podrži život" što je dobar povod za odlazak na terene Kalemegdanske tvrđave.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Pored samog turnira, sve koji budu došli očekuje i dobra zabava uz sjajnu muziku, posluženje, ali i uživanje uz utakmicu poznatih.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA