Vučić: Vlada će obezbediti nesmetani rad Petnice

I. M.

06. 05. 2016. u 10:08

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić obećao je pomoć Vlade u omogućavanju nesmetanog rada Istraživačke stanice "Petnica"

Вучић: Влада ће обезбедити несметани рад Петнице

Foto: Tanjug

PREDSEDNIK Vlade Aleksandar Vučić obećao je pomoć Vlade u omogućavanju nesmetanog rada Istraživačke stanice "Petnica". Vučić je juče razgovarao sa direktorom "Petnice" Vigorom Majićem i rukovodiocem programa u tom centru Nikolom Božićem o mogućim rešenjima problema finansiranja ove institucije.

Od predstavnika "Petnice" Vučić je istovremeno zatražio unapređenje njihovog rada i istakao da će Vlada biti spremna da obezbedi i dodatna sredstva za naučno usavršavanje, s obzirom na to da je jedan od njenih prioriteta upravo ulaganje u nauku i obrazovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Деки

06.05.2016. 10:55

Надао сам се чуду и чудо се десило! Ух, добро је, Вучић поново спашава... После миленијумских вејавица, епских поплава, сада и Петница. Што нисам гласао за њега... када ће следећи избори?

Dragoje

06.05.2016. 12:50

"Istraživački centar Petnica je jedinstvena institucija za vanškolsko naučno obrazovanje dece u Srbiji."Može li bilo koji tekst da se ne završi bez gornje rečenice. Tako je to godinama. Koja naučna ustanova u Srbiji je ovo verifikovala? Šta ako je jedinstvena?

DDT

06.05.2016. 22:41

Da je više nauke, a manje rijalitija, bolje bi nam sigurno bilo. Ugasi TV, uključi mozak