Četvrtak, 05.05.2016.

16:31

Jovetić: Ostaje žal za Ligom šampiona, ali...

Napadač Intera Stevan Jovetić rekao je ostaje veliki žal za neostvarenim plasmanom u Ligu šampiona, ali poručio da bi i pored toga voleo da ostane u Milanu.

Izvor:

Jovetić: Ostaje žal za Ligom šampiona, ali...
Getty Images

Jovetić je u julu prošle godine iz Mančester Sitija stigao na pozajmicu u Inter, sa opcijom da 'nerazuri' otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

"Došao sam u Inter da bih ostao najmanje par godina. Na kraju sezone pričaću sa upravom kluba, ali ja ne želim da idem. Mogu puno da dam timu, i još uvek nisu videli koliko zaista vredim. Ova sezona nije bila najbolja za klub jer nismo uspeli da obezbedimo makar plasman u Ligu šampiona, i zaista mi je žao zbog toga", rekao je Jovetić za "Koriere dello Sport".

Crnogorski fudbaler dosta se mučio sa povredama, odigrao je 25 utakmica i postigao sedam golova.

Inter trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Serije A sa 64 boda, čak 10 manje od trećeplasirane Rome i mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

14 h

Podeli: