ABA: Zvezdina prva meč lopta

Košarkaši Crvene zvezde večeras u Sremskoj Mitrovici protiv Mega Leksa, u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige, imaju priliku da odbrane titulu.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 02.05.2016.

09:51

ABA: Zvezdina prva meč lopta
Starsportphoto

’Crveno-beli’ imaju prvu meč loptu da drugi put uzastopno podignu trofej namenjen regionalnom šampionu.

Zvezda protiv oslabljene Mege vodi u seriji 2:0 i prema svemu viđenom bilo bi veliko iznenađenje ukoliko večeras ne bi završila posao.

"Igra iz drugog meča, posebno u odbrani je recept za naredni, iako sam siguran da se Mega neće predati. Očekujem još žešći otpor domaćeg tima u Sremskoj Mitrovici", izjavio je Zvezdin plejmejker Stefan Jović.

Većem otporu nada se i kapiten Mege Rade Zagorac.

"U vrlo lošoj situaciji smo posle 0:2. Čini mi se da smo svoju šansu propustili u prvoj utakmici, dok smo u drugoj bili potpuno nadigrani što bih pripisao i dosta skraćenoj rotaciji zbog povreda. Očekuje nas treći meč i daćemo sve od sebe da pobedimo i produžimo seriju", istakao je talentovani košarkaš.

Treći meč finalne serije plej-ofa ABA lige između Mega Leksa i Crvene zvezde na programu je od 20.30 sati u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: