Ranjavanje devojke u Loznici: Muškarac u pritvoru, parafinska rukavica određuje dalji tok istrage

V. Mitrić

01. 05. 2016. u 12:49

Alen S. će u ponedeljak biti priveden u Više tužilaštvo u Šapcu. Sumnja se da je ranio S. D. (29), koja je, sa prosterlnom ranom na vratu, medicinski zbrinuta

Рањавање девојке у Лозници: Мушкарац у притвору, парафинска рукавица одређује даљи ток истраге

Ilustracija

LOZNICA - Zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju, Alen S. će u ponedeljak biti priveden u Više tužilaštvo u Šapcu. Tridestogodišnjem Lozničaninu ističe policijsko zadržavanje od 48 časova koje mu je određeno posle pronalaska ranjene S. D. u njegovoj kući.

Hitna služba Doma zdravlja "Dr Milenko Marin" zatekla je u kući Alena S povređenu dvadesetdevetogodišnju S. D. Imala je prostrelnu ranu na vratu, pa je, posle najnepohodnijeg zbrinjavanja u lozničkoj bolnici, prebačena hitno u Urgentni centar u Beogradu.

- Devojka je zadobila teške telesne povrede - rečeno nam je u policiji. - Uzeli smo uzorak "parafinske rukavice", kako bismo ustanovili ko je pucao iz pištolja.Taj nalaz će odrediti i dalji tok istrage.

Posle saslušanja u Višem tužilaštvu, dežurni tužilac će odlučiti da li će od sudije za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu, zatražiti pritvor za Alena S, starog poznanika lozničke policije, tužilaštva i suda, koji živi u naselju Lagator kod Loznice.

Inače povređena je rodom iz Bosne i Hercegovine i, po rečima krugova bliskih istrazi, "živela je u Austriji i u ljubavnoj je vezi sa pritvorenim Lozničanom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Rade Petrovic

02.05.2016. 20:42

a sto ne kazete ko je alen sakic.isti onaj koji je pucao na decka pred loznickom postom.

milan

02.05.2016. 22:06

@Rade Petrovic - tata ima lovu pa sin moze da puca i u decu. sta sudstvo radi vidi se iz prilozenog.