29. april  2016. 08.56  | Izvor: Tanjug

Mihajlović: Pajtić priziva "ukrajinski scenario"

BEOGRAD -

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović optužila je lidera DS Bojana Pajtića da najavom protesta "nastavlja politiku prizivanja 'ukrajinskog scenarija' u Srbiji".

"Pajtić, koji preti nasiljem na ulicama, ovim pokušava da opravda svoj lični neuspeh i neuspeh svoje stranke na izborima na kojima je jedva preskočio cenzus, iako je iz sveg glasa najavljivao dvocifreni učinak. Time pokazuje i na šta je sve spreman samo da bi sačuvao vlast", navodi Mihajlovićeva u saopštenju.

Potpredsednica SNS ističe i da u demokratskim državama građani odlučuju na izborima, a ne na ulicama.

"Srbiji je dosta demonstracija i nasilja. Pustite institucije da rade svoj posao i sprovedu volju građana. Srbija se neće vratiti u svađalačku retoriku sa bilo kakvim sastavom parlamenta, jer Srbija ide napred", poručuje Mihajlović.

Ona dodaje i da Pajtić ovakvim najavama pokazuje "da ne može da prežali što posle 16 godina nije više na vlasti u Vojvodini".

"Pajtić očigledno ne može da prihvati činjenicu da je lista 'Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje' osvojila apsolutnu pobedu u Vojvodini i da je naša lista osvojila apsolutnu pobedu na parlamentarnim izborima", dodaje Zorana Mihajlović.

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 4

Pedja  29. 04. 2016. | 11:44
Svaki scenario je bolji od scenarija tvog gazde, novog marsala.
Kikinda Senior  30. 04. 2016. | 17:18
@Pedja Ma, da, uz DSS-Dveri u Evropu, je l' tako? Kanda ti izmiče foteljica... :D
0
1
Tokmak  30. 04. 2016. | 00:41
Alo, gospođo! Jeste li Vi pri sebi kada nešto tako tvrdite?
realista  01. 05. 2016. | 03:18
@Tokmak Alo botovi, vi koji ste dali ovih 50~ak minusa, a i svi ostali. Vase botovanje je vas nivo inteligencije u obliku sendvica, a i dno entuzijazma u zivotu. Doci ce vreme kada cete se setiti da vam trebaju penzije da pod starost zivite od necega, ali ove vlasti vise biti nece, necete imati staza,necete imati penzije, a ni sendvica vise nece biti. Sami pali, sami se ubili ! Samo nemojte posle da za to krivite neku novu vlast. Sto pre shvatite da ste samo jeftin potrosni materijal, pre cete se izvuci iz kaljuge u koju ste upali.
0
1