27. april  2016. 01.05  | Izvor: FoNet, Blic

Radulović: Može sa DS

BEOGRAD -

Ni pod kojim uslovima i ni na kom nivou nećemo u savez sa Srpskom naprednom strankom, to je naša crvena linija, rekao je predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović Blicu i dodao da može da razgovara o koaliciji sa Demokratskom strankom, a jedini uslov je uvođenje reda.

"Ko god koketira sa Vučićem, nama je neprihvatljiv partner na bilo kom nivou", rekao je Radulović.

Uz podsećanje na sukobe sa demokratama u kampanji zbog u Starom gradu i Vračaru i odbijanja liste u Vojvodini, Radulović je rekao:

"Mi to nismo zaboravili. Međutim, ne možemo toga da se držimo. Vodićemo računa da se izborne procedure unutar svih opština i gde god dođemo na vlast tako promene da takva ponašanja budu nemoguća u budućnosti".

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 3

Inzagi  27. 04. 2016. | 10:24
Ako uđe u koaliciju sa DS izgubiće više od 50% podrške koju sada ima... Ovakvim potezom bi pokazao da je isti kao i svi drugi koji su do sada i koji će i poredf javnog pljuvanja u predizbornoj kampanji, ulaziti u neprincipijelne koalicije, samo radi vlasti. Ako to uradi biće još jedno veliko razočarenje građana koji su u njemu videli nešto novo, nešto što se razlikuje i od SNS i DS, te su mu zato dali svoje glasove. Bole biti još malo strpljiv i izdići se iz političkog gliba Srbije nego praviti bilo kakvu saradnju sa kompromitovanim ljudima iz kompromitovanih stranka. DS i sve one stranke koje su nastale iz DS su svojim rezultatima na izborima pokazali da im građani više ne veruju i da je vreme ili da se reformišu ili da nestanu sa političke scene.
stranac  27. 04. 2016. | 13:19
@Inzagi Ne slazem se sa gospodinom.Tokom kampanje je glavni moto bio da je on Vucicev covek i STA SAD?? Ocigledno nije. Politika je stvar moguceg a ne nemoguceg kao u doba Milosevica. Radulovic je usao u parlament republici pokraini i lokalu.Garantujem da ce Srbija to osetiti. On jedini ima pisani program i ocigledno je da od njega ne odstupa.Da bi se on lakse sproveo potrebno je ponekad uci u koaliciju i kako on rece pod odredjenim uslovima.Zato bih savetovao da pustimo Radulovica da radi svoj posao ako mu ne mozemo pomoci barem mu ne odmazimo.Do sada je dokazao da je vredan paznje!!!
2
0
paja patak  27. 04. 2016. | 13:51
Radulovicu ,kazi u narednoj izjavi ,da si se salio ! ,a sve naredne izjave s'kim ces se ispod crte moze sara
djivati objavi pre narednih izbora ,a u medjuvremenu radi i gledaj ,da ne upeskas situaciju ,samo zbog "vruce" glave .@paja i pacici!