POTOP PARTIZANA U SRED ZEMUNELA: Zvezdini klinci napunili mrežu crno-belih do vrha!
Foto: Crvena Zvezda

Razbili ljutog rivala

POTOP PARTIZANA U SRED ZEMUNELA: Zvezdini klinci napunili mrežu crno-belih do vrha!

Fudbal -

Omladinci i kadeti Crvene zvezde ubedljivo su savladali svoje vršnjake iz Partizana u gostima.

Najpre su omladinci kluba iz Ljutice Bogdana deklasirali su ljute rivale sa 5:2, a onda su na istom mestu rutinsku pobedu zabeležili i kadeti (3:1) za duplo slavlje crveno-belih.

Zvezda je u derbiju Omladinske lige Srbije u Zemunelu deklasirala Partizan i preuzela prvo mesto na tabeli, koje vodi u UEFA omladinsku Ligu šampiona.

Zanimljivo, crno-beli su poveli golom Ilića u 16. minutu, ali je već u 23. Joveljić izjednačio. Partizan je u 32. minutu ponovo došao do prednosti golom Petrova 2:1. Međutim, do kraja poluvremena Zvezda je uspela da stigne do preokreta. Joveljić je ponovo izjednačio, a Cvetković sa 25 metara doneo prednost crveno-belima.Posle samo deset minuta igre u nastavku Zvezda je imala ogromnih 5:2. Joveljić je upisao het-trik, a u strelce se upisao i Luka Ilić.

Zvezda sada ima 49 bodova, dok je Partizan drugi sa 48.

Mesto: SC TeleoptikSudija: Marković Momčilo (Beograd)Strelci: Ilić u 12', Petrov u 32' za Partizan, a Joveljić u 23' 33' 53', Ilić u 55' i Cvetković u 41' za Crvenu zvezduKartoni: Stojić (Partizan), Jovanović, Platiša, Račić (Crvena zvezda)Partizan - Cucin, Čubrilo, Stojić, Domić, Birmančević (od 66' Avram), Dimitrić (od 55' Markušić), Čermelj (od 73' Veličković), Petrov (od 66' Kukolj), Todorović (od 54' Radojković), IlićCrvena zvezda - A. Stanković, Tomić, Milić (od 90' Čitaković), Jovanović, F. Stanković, Pejović (od 88' B. Račić), Cvetković, Đurić (od 54' U. Račić), Joveljić (od 89' Panović), Ilić (od 85' Platiša), Romanić (od 82' Petrović).

Posle Zvezdinih omladinaca i kadeti su naneli poraz crno-belima. U derbiju 24. kola Kadetske lige Srbije bilo je 3:1 za goste.

Zvezda je posle prvih 45 minuta igre imala prednost 1:0, gol je postigao Stefan Mihajlović. U 62. minutu Maksimović je doneo izjednačenje crno-belima.Međutim, u nastavku meča dominirala je ekipa trenera Koromana. Stefan Mihajlović je ponovo doneo prednost svom timu, a Vukmanović u 72. minutu postavio konačan rezultat 3:1.

OFK Beograd je u Kadetskoj ligi Srbije prvi na tabeli sa 54 osvojena boda i utakmicom manje, Partizan je drugi sa 51, dok je Zvezda na trećem mestu sa 47 osvojenih bodova.

Mesto: SC TeleoptikSudija: Gligorević Dejan (Beograd)Strelci: Maksimović u 80' za Partizan, a Mihajlović u 30' i 63' i Vukomanović u 75' za Crvenu zvezdu.Kartoni: Gavrić, Puzić (Crvena zvezda)Partizan - Popović, Mandić, Vilotić (od 75' Stević), Nikolić, Vlalukin, Bošnjak, Eminović (od 68' Vladić), Maksimović (od 78' Milenković), Đ. Jovanović, Vujanić (od 65' Mirić), S. Jovanović (od 65' Živojinović).Crvena zvezda - Savić, Bogdanović, Terzić, Nikolić (od 65' Puzić), Maksić, Rakić, Perić (od 76' Galetić), Kovač (od 89' Živojinović), Vukomanović (od 80' Sićović), Mihajlović (od 88' Janković), Gavrić (od 50' Bosić).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track