Subota, 23.04.2016.

18:31

Klop: Nismo osvojili bod, izgubili smo

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da ne izgleda kao da je njegova ekipa osvojila bod protiv Njukasla, već da je izgubila.

Izvor: MN

Klop: Nismo osvojili bod, izgubili smo
Getty Images

Liverpul je imao pakleni raspored u prethodnih desetak dana, odigrao je četiri meča i ostvario isto toliko pobeda, da bi ispustio 2:0 na Enfildu, odigrao 2:2 sa Njukaslom i prekino sjajan niz.

Ekipa Jirgena Klopa nalazi se na sedmom mestu na tabeli sa 55 bodova, a Njukasl i dalje vodi veliku borbu za opstanak, pa je osvojio zlata vredan bod.

„Ne, ne nisam ljut. Ne izgleda kao da smo osvojili bod, izgleda kao da smo izgubili. Nije nam bio dan. Bila je ovo dinamična utakmica. Njukasl je imao dva šuta i dva gola. Mi smo imali nekoliko pokušaja više i mogli da postignemo još neki gol, ali nismo i moramo to da prihvatimo“, rekao je Klop i dodao da mu nije jasno kako je Njukasl u zoni ispadanja.

„Nad Staridžom je bio čist penal. Ne zna zašto sudija nije svirao. Iako je ovo bio remi, ja sam video šanse samo sa jedne strane. Ovakve utakmice obično pobeđujemo. Niko ne shvata kako je Njukasl u zoni ispadanja“, rekao je Klop koji nije želeo da komentariše to što je Mamadu Sako pao na doping testu, istakvaši da je sve rečeno u klupskom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: