20. april  2016. 11.09  | Izvor: Beta

Jovanović (LDP): Vučić nema plan

KRALJEVO -

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je da aktuelni premijer Aleksandar Vučić nije u izbornoj kampanji izašao pred društvo s planom zato što ga nema i zato što se okružio nesposobnim ljudima.

"Zameram Vučiću što su se ljudi žrtvovali, ali se zemlja nije promenila. Deset posto plate, deset posto penzije – za koga? Za nesposobni javni sektor, za partijske direktore, za greške? To je neprihvatljivo. Rešenje je da se država povuče iz ekonomije, da se smanji prostor u kome političari mogu da dele pravdu, da ostavimo one koji se biznisom bave da od biznisa žive, da im pomognemo tako što ćemo uneti izvesnost i neki red", rekao je Jovanović sinoć u Kraljevu.

U današnjem saopštenju LDP-a dodaje se da je Jovanović na predizbornom skupu ocenio da se politika u Srbiji previše dugo vodi na loš način i da je pred građanima izbor da li nastavljaju po starom ili su spremni na promene.

Jovanović je rekao da je Srbiji potrebna demokratija a ne vlast jednog čoveka koji traži 50 odsto glasova zato što plaši zemlju ; nekim dogovorima svih drugih protiv njega.

"Naša ekonomija nije transformisana, radnici su u ponižavajućem položaju, a poslodavci u potpunom haosu. Moramo da vidimo kako ćemo mladima obezbediti posao, kako da imaju krov nad glavom. Moramo da se dovedemo u red, pa da se najpametniji prvo pitaju, a ne da se pakuju zato što ovde nemaju budućnost. Da sačuvamo svoju decu jer ovo je teško vreme, a Srbija mora biti stabilna država. Da vidimo šta ćemo sa obrazovnim sistemom, jer niko u Beogradu ne zna kako se zove rektor Beogradskog univerziteta, ali svi znaju ko je Kristijan. Zato nam je zemlja ovakva kakva je", rekao je Jovanović.

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 1

novi sad NS  20. 04. 2016. | 14:59
Jovanovicu Vucic nema plan Ali a dosta naivnih biraca