8
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Luis Ibanjez o Evertonu

Objavljeno: 17.04.16 u 08:32

– Everton je čovek koji ne poštuje svoje navijače. Ja da sam dao gol u poslednjem minutu derbija, otišao bi na krov tribine sa našim navijačima. Nije mi bilo jasno i svašta bih uradio da me kolege nisu zadržale.

0
0

8 Komentara

  1. Da je Ibanjez stigao do Evertona svasta bi bilo. Kada se 150 cm coveka obrusi na nekoga, to postaje jako nezgodno, hahahahaha.

    0
    0
    Odgovori
      • Opšte je poznato da ste vi cigani nacionalna manjina. A ovaj vas ibanjez,ocigledno potomak nekog fašiste koji je emigrirao u Argentinu. On se zaleće na Sašu Ilića!? Stvarno smešno!

        0
        0
        Odgovori
        • A ko je taj ilic jel on neki igrač? Da to je onaj sto je juče trebalo da dobije crveni karton u 25 min tj drugi žuti pošto prvi nije dobio kada je isto tog ibanjeza uhvatio s ledja i vukao za kragnu ili je to onaj ilic što viši po kafanama po borci smešan si dečko

          0
          0
        • Ilic je dno od igraca, u salzburgu svema srbima zatvorio vrata samo se kockao i pio nikad trezan, neznam kakva je on legenda…

          0
          0
        • Znas li gde ti je osnovan klub, ustaso? Nepismen si, ali ok…Tvoj maternji je Hrvatski….DA, ovde ste manjina!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter