Petak, 15.04.2016.

08:26

Alonso definitivno vozi u Kini

Vozač Meklarena Fernando Alonso dobio je dozvolu da vozi na Velikoj nagradi Kine u nedelju posle pregleda obavljenih po završetku prvog treninga.

Izvor: JT

Alonso definitivno vozi u Kini
Getty Images

Alonsu je proviozorno dato zeleno svetlo po njegovom dolasku na stazu u Šangaju u četvrtak, ali je još tada naglašeno da će sve zavisiti od pregleda koji će biti objavljeni dan kasnije.

Španac je slomio rebro u udesu tokom trke u Australiji, na otvaranju sezone, i iako je tražio da vozi dve nedelje kasnije u Bahreinu, lekari mu nisu dozvolili.

Dvostrukom svetskom šampionu su lekari Svetske automobilske federacije poručili da u slučaju da oseti, kako su rekli, nenormalne simptome, mora da zaustavi bolid istog trenutka.

Trka za Veliku nagradu Kine vozi se u nedelju od 8 časova po našem vremenu u Šangaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: