Brod: Ubio ga dok je nosio hleb

S. M.

12. 04. 2016. u 19:45

Bogdan Petrović iz Broda presudio sugrađaninu Siniši Vidiću, pa sebi. Sačekao ga ispred prodavnice, ispalio u njega dva hica i udaljio se, a potom je počinio samoubistvo

Брод: Убио га док је носио хлеб

Bogdan Petrović iz Broda ubio je jutros Sinišu Vidića, pa počinio samoubistvo, potvrđeno je nezvanično "Novostima" u dobojskom Centru javne bezbednosti.

Iz dobojske policije navode da je u utorak u 8.27 prijavljeno da je ispred trgovinske radnje u mestu Gornji Klakar, opština Brod, ubijen Siniša Vidić iz Broda hicem iz vatrenog oružja.

Policija je odmah izašla na mesto pucnjave i pronašla najpre telo Siniše Vidića, a dva kilometra dalje i beživotno telo Bogdana Petrovića.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao naš list, Petrović je usmrtio Vidića dok je ovaj unosio hleb u prodavnicu, pošto njegova familija ima pekaru i snabdeva markete hlebom i pecivima.

Kako za "Novosti" kažu meštani ovog sela, Petrović je čekao Vidića ipred prodavnice, ispalio u njega dva hica u prsa nakon čega se udaljio.

U dobojskoj policiji kažu da su pored lokalnog puta u mestu Gornja Vrela, na oko dva kilometra od mesta na kojem je ubijen Vidić, našli i telo Bogdana Petrovića koji je počinio samoubistvo.

Niko sa sigurnošću ne zna šta je bio motiv ovog dvostrukog zločina. Nezvanično se, međutim, priča da je Petrović ranije radio kod Vidića i da su se u to vreme sukobili. Međutim, šta je zaista dovelo do tragedije, utvrdiće istraga.

NA REDU OBDUKCIJA

U policiji kažu da je pronađeno i vatreno oružje za koje se sumnja da je korišćeno prilikom ubistva, a potom i samoubistva. Nezvanično, radi se o skraćenoj pušci "papovki".

Tela preminulih prevezena su na obdukciju i utvrđivanje tačnog uzroka smrti, saopšteno je iz dobojske policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije