Petak, 08.04.2016.

21:35

Zidan: Revanš Volfsburgu za spas sezone

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je da njegov tim može da spase sezonu ako nadoknadi zaostatak od dva gola u revanšu četvrtfinala Lige šampiona sa Volfsburgom.

Izvor: JT

Zidan: Revanš Volfsburgu za spas sezone
Getty Images

Real je u sredu u Nemačkoj izgubio od Volfsburga sa 2:0 u prvoj utakmici, a revanš se igra u utorak na stadionu “Santjago Bernabeu” u Madridu.

‘Kraljevski klub’ zauzima treće mesto na tabeli španskog prvenstva sa sedam bodova zaostatka za Barselonom, sedam kola pre kraja, a izbačen je iz Kupa pošto je u tim uvrstio igrača koji nije imao pravo nastupa, pa mu je jedina šansa za trofej da osvoji Ligu šampiona.

Real će u subotu igrati protiv Eibara u prvenstvu, a Zidan je rekao da ne očekuje kritike navijača.

Ne mislim da će nas navijači loše dočekati. Znamo da ćemo u utorak igrati za sezonu i za naše navijače. Volim izazove, a vole i naši navijači”, rekao je Zidan, preneo je “As”.

Zidan je u januaru na klupi Reala zamenio Rafaela Benitesa.

Trener u svakoj utakmici 'igra' za svoju budućnost, znam koliki je pritisak u ovom klubu. Ali, ne razmišljam o tome, ohrabren sam svakodnevnim poslom koji obavljam. Uvek sam pozitivan. Ako izgubimo u utorak, to je deo fudbala. Odgovoran sam za ovaj projekat i videćemo kako će biti na kraju sezone”, rekao je bivši francuski reprezentativac.

Za utakmicu sa Eibarom Zidan neće moći da računa na povređene Rafaela Varana i Karima Benzeme, a odlučio je da odmori golmana Kejlora Navasa i veznog igrača Luku Modrića, kako bi spremniji dočekali revanš sa Volfsburgom. Real je u prošlom kolu pobedio Barselonu sa 2:1 u ‘El klasiku’.

Moramo da pazimo da ne gubimo bodove. Ne mogu da kažem da li ćemo osvojiti titulu. Najbolji način je da verujemo u pobedu”, naveo je Zidan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: