Region

Utorak, 05.04.2016.

17:20

Ojadili osiguranja, lažirali automobilske nesreće

Velikom akcijom hrvatske policije, prema nezvaničnim informacijama, obuhvaćeno je čak 150 osoba, usmerenom na otkrivanje lanca prevara s osiguranjem.

Izvor: Beta

Ojadili osiguranja, lažirali automobilske nesreće
Foto: Thinkstock

Policija i tužilaštvo zasad nisu izneli podatake o akciji koja je u toku, ali hrvatski portali navode da se na udaru istražitelja našlo više desetina osoba koje su oštetile osiguravajuća društva fiktivnim odštetama za automobilske nesreće.

Na području Zagreba policija je danas pretraživala kuće, stanove, automobile i poslovne ; prostore osumnjičenih, a neki od njih su dovedeni u tužilaštvo na ispitivanje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oni se ne šale: U Rusiji skoro 100%

Ruska naftna kompanija Rosnjeft objavila je da je njen profit u prvom tromesečju 2024. kvartalno porastao za 92,8 odsto na 486 milijardi rubalja, što iznosi oko 4,96 milijardi evra.

13:48

31.5.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

11 h

Podeli: