Bacila se zbog neuzvraćene ljubavi, ostavila majci i bivšem momku oproštajna pisma

Lj. P.

30. 03. 2016. u 11:18

Slobodanka M. (26) skočila sa zgrade u Kisačkoj ulici u Novom Sadu u kojoj je živela kao podstanar

Бацила се због неузвраћене љубави, оставила мајци и бившем момку опроштајна писма

Foto Ljiljana Preradović

JEZIV je prizor bio u sredu, desetak minuta pre šest sati, u novosadskoj Kisačkoj ulici, ispred zgrade sa brojem 51. Nepomično telo mlađe žene, za koju se ispostavilo da je Slobodanka M. (26), nalazilo se između drvene bandere i stabla, nekoliko metara od ulaza u zgradu. Kako smo saznali, devojka je skočila sa ove višespratnice u kojoj je živela kao podstanar.

U njenom iznajmljenom stanu u potkrovlju pronađena su dva oproštajna pisma. Jedno je, saznajemo, namenila majci, a drugo nekadašnjem momku. Policija je odnela pisma, a šta je u njima navela, zasad je nepoznato. Pretpostavlja se da je sa krova zgrade skočila zbog - neuzvraćene ljubavi.

Majka nesrećne devojke, grcajući u suzama, u pratnji dve ženske osobe, u sredu je došla u zgradu u Kisačkoj 51, ali nije imala snage za bilo kakav razgovor.

- Ja je kao majka najbolje znam - jedva je prozborila ucveljena majka. - Dosadio joj je život! Nemojte me molim vas ništa pitati...

Nepomično telo na zemlji ispred višespratnice, prva je uočila slučajna prolaznica, koja je krenula da odvede dete u vrtić. Kada joj je prišla, devojka je navodno još davala znake života, a pored nje je bila plišana igračka. Prolaznica je odmah pozvala policiju, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Pojedini stanari pomenute zgrade sa kojima smo razgovarali, kažu da nisu poznavali nesrećnu devojku, ali i da ih je sve šokiralo kada su čuli šta se dogodilo.

Ni predsednik skupštine stanara, Dragiša Sekulić, kojem bi, kako kaže, vlasnici trebalo da prijave ko živi u njihovom stanu, nije poznavao devojku iz stana u potkrovlju, niti je znao da ona tu živi.

- Krajem prošle godine mi je prijavljeno da u tom stanu žive dva momka - objašnjava Sekulić. - Niko mi, međutim, nije prijavio da je došlo do promene.


NIJE BILO TRAGOVA NASILjA

NA telu nesrećne devojke nije bilo tragova nasilja, a obdukcijom je utvrđeno da je prilikom pada sa visine zadobila višestruke prelome, a imala je i unutrašnje krvarenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Филип

30.03.2016. 22:42

Криво ми је због ове девојке што се бацила и убила мора да је постојао проблем због тога

Bg

05.04.2016. 17:43

U ranoj mladost i ja Sam ludo volela .moj stric je uspeo da nas rastavi.mislila Sam svet se rusi.sada posle 25 godina smo se slucajno sreli.zivot pise romane. Ovoj devojci nema spasa! Ali neka druge procitaju i nek ne razmisljaju negativno.zivot na kraju sve kockice lepo sklopi!