Petak, 25.03.2016.

18:35

‘Orlići’ bez problema, dve asistencije Živkovića

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je na gostovanju Andoru sa 4:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj.

Izvor: JT

‘Orlići’ bez problema, dve asistencije Živkovića
Starsportphoto

‘Orlići’ su zahvaljujući tom trijumfu preuzeli drugo mesto na tabeli.

Srbija je povela golom Srdjana Babića u 29. minutu posle asistencije Andrije Živkovića, koji je asistirao i Urošu Djurdjeviću kod gola u 40. minutu.

Treći gol Srbiji doneo je Ognjen Ožegović golom iz jedanaesterca u 59. minutu, a konačan rezultat postavio je Nikola Maraš u 87. minutu, posle dodavanja Saše Lukića. Dvostruki asistent Živković je odigrao prvu takmičarsku utakmicu u drugom delu sezone, pošto što ga je uprava Partizana izbacila iz prvog tima jer nije želeo da produži ugovor. Reprezentacija Srbije sada u Grupi 2 ima 13 bodova iz šest utakmica i zauzima drugo mesto na tabeli, a Andora je poslednja sa tri boda iz sedam mečeva.

Italija je prva sa 16 bodova, Slovenija je treća sa 12, Irska je sakupila devet bodova, a Litvanija na pretposlednjem mestu ima tri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

19 h

Podeli: