Novosti

Vrhunska Sea Falcon superjahta (FOTO, VIDEO)

Vrhunska Sea Falcon superjahta (FOTO, VIDEO)
Vrhunska Sea Falcon superjahta (FOTO, VIDEO)

Sea Falcon superjahta, zvanično predstavljena prije samo nekoliko mjeseci, debitovala je nedavno na sajmu jahti u Monaku…

Ova predivna jahta sa tri palube, djelo je Mondomarine i Luis de Basto – dva velika imena u industriji jahti, koja su se udružila kako bi dizajnirala očaravajuću sportsku jahtu, koja posjeduje eleganciju i brzinu.

Ona ima jedan volumen, a sastoji se od trupa i glavne palube koje uramljuje dugi luk u kom su smještene gornja paluba i most.

Oblik trupa ove jahte otvoren je prema gornjoj palubi, sa toskanski crvenim strukturalnim elementima.

Gornja paluba, most i krov ove jahte osmišljeni su kao radijalni objekti, pored gornjeg vrha, kako bi se kreirao elegantni, kompaktni i ujedinjeni oblik.

Što se smještaja tiče, ova jahta ima prostrani vlasnički apartman na prednjem dijelu glavne palube, kao i pet kabina za goste smještene na donjoj palubi.

Na glavnoj palubi se takođe nalazi glavni salon i formalna trpezarija, kao i prostrana sky loža i šarmantni otvoreno/zatvoreni prostor za objedovanje.

Predivni otvoreni prostori nastavljaju se i nakon mosta, a opremljeni su prostorom za sunčanje koji okružuje đakuzi, barom, al-fresko trpezarijom, gurmanskom kuhinjom i malom ložom sa dovoljno mesta za do deset ljudi. Na prednjem dijelu palube nalazi se dodatni prostor za sjedenje i sunčanje, dok se tu nalazi i klupski prostor sa barom i prostorom za odmaranje.

Nudeći idealni miks komfora i brzine, Sea Falcon jahta ima trup visokih performansi, kao i brojke koje odgovaraju njenom izgledu: njena prosječna brzina je između 22 i 27 čvorova u zavisnosti od odabira motora, a cijena je dostupna samo na upit.

(NN, luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije