Predsednik Spartaka: Namešteno? Nebuloza

Predsednik subotičkog Spartaka Dragan Simović bio je zatečen optužbama iz Evropske fudbalske unije da je meč 'Golubova' i OFK Beograda namešten.

Izvor: B92, Novosti

Petak, 18.03.2016.

09:14

Predsednik Spartaka: Namešteno? Nebuloza
StarSport

"Mogu samo da se smejem toj priči, zaista nemam komentar na takve nebuloze. Neko se očigledno okomio na Spartak, ne znam kako je ta utakmica mogla da se namesti kada su bodovi neophodni i 'Romantičarima' i nama u borbi za opstanak", kaže Simović za Novosti.

UEFA je odgovorila na upit redakcije B92 u vezi sa navodnom istragom nameštanja meča između subotičkog Spartaka i OFK Beograda – istakavši da je spomenuti duel 26. kola Superlige Srbije pod jurisdikcijom Fudbalskog saveza Srbije.

"Gledao sam prenos, a obavestili su me da je trener Černišov bio ljut kao ris i da je u poluvremenu demolirao pola svlačionice tražeći da igrači u nastavku meča krenu iz sve snage kako bi stigli do pobede. Zato i kažem, ko god veruje da je nameštaljka bila moguća, neka pogleda snimak, a svako normalan će se uveriti da utakmica nije nameštena. Voleo bih da se ti navodi ispitaju sa svih strana kako bi se skinula ljaga sa nedužnih a krivci bili kažnjeni", ističe Simović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: