DS kampanju počinje u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 17.03.2016 - 11:15

Demokratska stranka počinje kampanju za izbore na svim nivoima konvencijom u Vranju, koja će biti održana u subotu 19. marta u Sportskoj hali sa početkom u 18 sati.

Prvi put kampanja kreće iz Vranja; Foto: D. Ristić Prvi put kampanja kreće iz Vranja; Foto: D. Ristić

Osim ove, planirane su još samo dve konvencije, jedna u Novom Sadu za pokrajinske izbore i završna u Beogradu.

Konvencija DS-a u Vranju je bila najavljena za prošlu nedelju, ali je odložena zbog vanredne situacije koja je u Srbiji proglašena zbog poplava.

- Prvi put se dešava da kampanja DS-a počinje iz Vranja i to je za nas posebna čast – kaže predsednik Gradskog odbora ove stranke Slobodan Stamenković.

- Na konvenciji će biti najviši rukovodici stranke i kandidati za poslanike i građani će biti u prilici da čuju šta to DS nudi i kako to misli da sprovede.

Pozivam sve građane koji žele promene i žele da žive bolje, da dođu i čuju šta to nudimo odmah i sada, a ne za dve ili ne znam koliko godina u budućnosti
– istakao je Stamenković.

Predstavljajući kandidate DS-a za gradski parlament, predsednik vranjskih demokrata je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je lista ove stranke za lokalne izbore pod rednim brojem 2.

- Time smo pokazali da smo organizovana politička partija i da imamo ljude koji znaju svoj posao i koji mogu u svakom trenutku da izađu pred građane Vranja i zatraže njihovo poverenje.

Kandidati sa liste će u kampanji građanima predstaviti program DS-a za naredni četvorogodišnji period i duboko sam uveren da ćemo to poverenje i dobiti.
 
Kredibilitet, profesionalnost, a pre svega, čast, moralnost i poštenje ovih ljudi su garancija da ćemo napraviti dogovor sa narodom
– zaključio je Stamenković.

 

    

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: