Utorak, 15.03.2016.

17:38

Grad Zrenjanin pomaže lokalne klubove i Savez

Grad Zrenjanin sufinansiraće u 2016. godini rad 30 fudbalskih klubova sa teritorije grada, kao i Fudbalskog saveza grada Zrenjanina sa 14,7 miliona dinara

Izvor:

Default images
Getty Images

Ugovore o finansiranju sa predstavnicima svih fudbalskih klubova potpisao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je naglasio da je ovogodišnji budžet za oblast sporta formiran u skladu s mogućnostima, ali da fudbalskim klubovima nisu umanjivana sredstva u odnosu na prethodnu godinu.

Kako je naveo, ta sredstva biće pretežno korišćena za izmirenje obaveza prema fudbalskom savezu, sudijama, službenim licima i za lekarske preglede igrača.

Predlog rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje sportskih organizacija sačinila je Radna grupa za pripremu predloga akta iz oblasti sporta i za praćenje sportskih aktivnosti na teritoriji grada, a na osnovu kriterijuma predvidjenih Pravilnikom o raspodeli sredstava za programske aktivnosti iz oblasti sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

8 h

Podeli: